Favicon, chatbot

Kuinka voimme auttaa sinua?

Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää sinun projektista!

Autohuolto PTA-Servicen kotisivut uudistettiin WordPressillä

Tavoitteena projektille oli tavoittaa autokorjaamoa etsivät kuluttajat netissä ja päivittää yrityksen kotisivut nykypäivään.
Jaa julkaisu:
Email
Facebook
LinkedIn
WhatsApp

PTA-Service lähestyi Finbottia tavoitteenaan uudistaa yrityksen ilmettä internetissä. Aiemmat kotisivut oli luotu geneerisellä kotisivukoneella, mutta nyt tavoitteena oli luoda asiakkaita paremmin palveleva kokonaisuus. Lisäksi projektissa Finbotin vastuulla oli luoda sivustolle hakukoneoptimoitua tekstisisältöä, joka näkyy Googlessa potentiaalisille kohderyhmille. Tämän perustana oli Finbotin toteuttama hakusanatutkimus.

Yrityksen kotisivut: www.ptaservice.fi

Projektin tavoitteet ja toteutustapa kartoitettiin yhdessä PTA-Servicen henkilöstön kanssa. PTA päätti itsenäisesti toimittaa uuden logon ja kuvamateriaalia toimitiloista ja henkilöstöstä. Finbotin vastuulle jäi muun sivustoille tulevan kuvamateriaalin tuotanto. Avustimme projektin yhteydessä PTA:ta siirtämään yrityksen sähköpostiosoitteet uudelle palvelimelle, jotta ne ovat saatavissa kaikista yleisimmistä postilaatikoista.

Yhteistyö PTA-Servicen kanssa on jatkuva ja Finbot tukee yrityksen kasvua kehittämällä sisältöä ja palveluita kotisivuille.

Autokorjaamo PTA-Servicen kotisivuihin voi tutustua osoitteessa www.ptaservice.fi.

Referenssejä:

Näin autamme yritystäsi:

Chatbotit tarjoavat yrityksille hyötyjä asiakastyytyväisyyteen ja työntekijöiden tehokkuuteen heti käyttöönoton jälkeen.

Ammattimaiset kotisivut antavat yrityksestäsi asiantuntevan kuvan. Samalla voit kasvattaa näkyvyyttä verkossa ja tehostaa prosesseja.

Autamme löytämään kohderyhmäsi verkosta ja tuomaan heidät palvelusi käyttäjäksi digimarkkinoinnin keinoin.

Kiinnostuitko?

Jätä sähköpostisi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Finbot Oy

Verkkolaskutus

© 2020 All Rights Reserved