Digimarkkinointi

Hae kasvua ja tavoita asiakkaasi kohdennetun markkinoinnin avulla.

Kasvata myyntiä kohdennetulla digimarkkinoinnilla

Tiesitkö, että voit ohittaa kilpailijasi hakutuloksissa edullisilla Google Ads mainoksilla? Mainosten hinta perustuu klikkauksiin, eli maksat vain kotisivuillesi tulevista asiakkaista. Google Ads markkinointi auttaa yritystäsi kasvattamaan markkinaosuutta ja löytämään uusia asiakkaita.

Palvelumme

Meiltä saat markkinointikampanjat hakukoneisiin ja sosiaaliseen mediaan.

Google Ads

Suunnittelemme sinulle tehokkaan kampanjan Googleen. Mainokset näkyvät ihmisille, jotka etsivät tarjoamaasi palvelua ja ovat valmiita tekemään ostoksen.

Somemarkkinointi

Somessa voit saada täysin ilmaista mainontaa, kun sivullasi on tykkäyksiä. Tykkäysmäärää on hyvä kasvattaa sosiaalisen median markkinoinnilla.

Hakukoneoptimointi

Teemme yrityksellesi hakusanatutkimuksen ja kohotamme orgaanista Google näkyvyyttä analyysiin perustuvilla toimilla. Toimii erinomaisesti yhdessä Adsin kanssa.

Mitä hyötyjä kohdennetusta digimarkkinoinnista on

Markkinointia on ollut aina, mutta nykyään se on mahdollista hoitaa tehokkaammin ja saada tarkkaa dataa tuloksista. Adwords markkinoinnissa et maksa mitään, jos asiakas ei saavu sivuillesi. 

Verkkomainokset voidaan kohdentaa tietyille ihmisryhmille. Tehokkaan markkinointiprojektin toteutus vaatii tarkkaa suunnittelua ja oikeiden verkostojen käyttöä. Toteutamme puolestasi markkinointitutkimuksen, jotta eurosi pääsevät tehokkaaseen käyttöön!

Hyvin kohdennettu markkinointi on kustannustehokasta, koska silloin mainoksia ei näytetä kohderyhmän ulkopuolisille. 

Digitaalinen markkinointi tarjoaa valtavan määrän dataa, jota analysoimalla saadaan tärkeää tietoa asiakkaista ja heidän kulutustottumuksista. Datan avulla voidaan tehostaa liiketoimintaa.kasvaa.

Digitalisoitumisen myötä ihmiset ovat siirtyneet ja siirtyvät yhä enemmän käyttämään palveluita verkossa. Tämä muutos luo yrityksille paineita siirtää palvelut ja markkinointi verkkoon. Digimarkkinoinnin keinoilla tavoitat potentiaaliset asiakkaasi helpommin ja halvemmin kuin perinteisissä markkinointiväylissä.

Me Finbotilla toteutamme digimarkkinointikampanjasi alusta loppuun. Yrityksesi voi keskittyä hyödyntämään markkinoinnilla luotuja uusia liidejä. Raportoimme lisäksi sinulle tarkkaa dataa markkinoinnin tuloksista.

Hakukonenäkyvyys

Hakukoneoptimoinnilla voidaan tehostaa yrityksesi kotisivujen näkyvyyttä esimerkiksi Googlen hakutuloksissa. Mitä ylempänä yrityksesi on hakutuloksissa, sitä todennäköisimmin potentiaalinen asiakas klikkaa linkkiä ja siirtyy sivuillesi.

Sosiaalinen media

Suurin osa ihmisistä käyttää jotakin sosiaalista mediaa päivittäin. Somessa on siis paljon potentiaalia tavoittaa nämä ihmiset ja kohdentaa juuri tietyille ihmisryhmille yrityksesi mainoksia. Kohdennettu markkinointi on tehokkaampaa ja edullisempaa kuin perinteiset markkinoinninkeinot.

Haluatko, että otamme sinuun yhteyttä?

Jätä sähköpostisi niin olemme sinuun yhteydessä.

Finbot Oy

Verkkolaskutus

  • Osoite: 003730929996
  • Operaattori: Maventa
  • Operaattoritunnus: 003721291126

© 2020 All Rights Reserved