Favicon, chatbot

Kuinka voimme auttaa sinua?

Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää sinun projektista!

Huomioi nämä asiat verkkosivuston kehitysprojektissa

Tämän listan asiat on hyvä huomioida verkkosivuston kehitysprojektin alkuvaiheessa.
Jaa julkaisu:
Email
Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Verkkosivujen tulisi kestää aikaa ja toimia luotettavasti ympäri vuorokauden. Oletko huomioinut nämä asiat projektissa?

Monipuolinen ja luotettava julkaisujärjestelmä – WordPress on suosituksemme verkkosivuston julkaisualustaksi. Se ei turhaan ole maailman suosituin, sillä se on turvallinen, räätälöitävä ja sille löytyy valmiita lisäosia lähes kaikkiin tarpeisiin.

Verkkosivuston käyttäjät – Tämä on tärkein osio verkkosivuston suunnittelussa. Mitä käyttäjät tulevat tekemään sivustolla ja keitä he ovat? Jos verkkosivuston tavoitteena on esimerkiksi toimia viestinnän kanavana, niin blogi- ja hakuominaisuuksiin on hyvä kiinnittää erityistä huomiota. Mitä tahansa sivustolla on tarkoitus tehdä, niin se tulee tehdä käyttäjälle mahdollisimman helpoksi. Kävijät poistuvat nopeasti paikalta, jos sivusto ei toimi tarkoituksen mukaisesti.

Helppokäyttöisyys – Verkkosivustot vaativat sekä sisällöllisiä, että teknisiä päivityksiä. Huomioi että verkkosivuston kehittäjä käyttää yksinkertaisia ohjelmistoja, jotta voitte myös itsenäisesti tehdä sisältöpäivityksiä sivustolle. Sinun ei tarvitse osata koodata tai tehdä taikatemppuja, vaan sisältöä voi päivittää myös helppokäyttöisessä editorissa ilman koodarin apua.

Tietoturva sivustolla – Ihmiset ovat tarkkoja tietoturvastaan. Sivuston tulee ehdottomasti olla SSL-suojattu, jotta kuka tahansa ei pääse lukemaan sen kautta lähetettyjä tietoja. Jos sivustolla kerätään tietoa käyttäjistä, niin myös GDPR-ehdot tulee olla asianmukaisesti laadittuna.

Yrityksen sähköpostitilit – Verkkosivuston yhteyteen tulisi kuulua yrityksen osoitteella varustettuja sähköpostiosoitteita. Näin voit lähettää ja vastaanottaa ammattimaisia sähköposteja, jotka tulevat luotettavasti suoraan yrityksesi osoitteesta.

Referenssejä:

Näin autamme yritystäsi:

Chatbotit tarjoavat yrityksille hyötyjä asiakastyytyväisyyteen ja työntekijöiden tehokkuuteen heti käyttöönoton jälkeen.

Ammattimaiset kotisivut antavat yrityksestäsi asiantuntevan kuvan. Samalla voit kasvattaa näkyvyyttä verkossa ja tehostaa prosesseja.

Autamme löytämään kohderyhmäsi verkosta ja tuomaan heidät palvelusi käyttäjäksi digimarkkinoinnin keinoin.

Kiinnostuitko?

Jätä sähköpostisi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Finbot Oy

Verkkolaskutus

© 2020 All Rights Reserved