Favicon, chatbot

Kuinka voimme auttaa sinua?

Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää sinun projektista!

Kriatec Oy halusi päivittää digitaalista yritysilmettä

Helsingissä vuodesta 2011 alkaen IV-palveluita tarjoava Kriatec toteutti kotisivujen kehitysprojektin yhteistyössä Finbotin kanssa.
Jaa julkaisu:
Email
Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Projektin pääasiallisena tavoitteena oli tehdä yrityksen kotisivuista modernit ja parantaa niiden käyttäjäkokemusta. Kriatec valitsi Finbotin toteuttamaan projektin ja se onnistui suunniteltua nopeammassa aikataulussa, sillä yritys oli aiemminkin käyttänyt verkkosivuston julkaisualustana WordPressiä.

Kotisivut: www.kriatec.fi

Marko Jääskeläinen Kriateciltä kertoo lisää toteutetusta kotisivujen kehityshankkeesta.

”Ammattitaitoista, nopeaa ja kustannustehokasta.

Loppuvuodesta 2021 päätimme uudistaa kotisivujamme ja kuulimme muutamia näkemyksiä Finbotin toiminnasta. 

Hyvien kommenttien perusteella otimme yhteyttä Finbotiin ja nopean ajatustenvaihdon päätteeksi päätimme aloittaa projektin. Erittäin hyvän tavoitettavuuden sekä selkeän opastuksen ja neuvonnan avulla saimme yhteistyössä Finbotin kanssa toteutettua muutoksen huomattavasti nopeammassa aikataulussa kuin osasimme olettaa. 

Parasta yhteistyössä olivat hyvä tavoitettavuus toimittajan puolesta, osaava ja ammattitaitoinen toiminta sekä kokonaisuuden hoitamisen helppous-myös kustannuksen pysyessä sovituissa raameissa pienistä muutoksista aiheutuneista lisätöistä huolimatta!

Suosittelemme lämpimästi kaikille.”

Referenssejä:

Näin autamme yritystäsi:

Chatbotit tarjoavat yrityksille hyötyjä asiakastyytyväisyyteen ja työntekijöiden tehokkuuteen heti käyttöönoton jälkeen.

Ammattimaiset kotisivut antavat yrityksestäsi asiantuntevan kuvan. Samalla voit kasvattaa näkyvyyttä verkossa ja tehostaa prosesseja.

Autamme löytämään kohderyhmäsi verkosta ja tuomaan heidät palvelusi käyttäjäksi digimarkkinoinnin keinoin.

Kiinnostuitko?

Jätä sähköpostisi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Finbot Oy

Verkkolaskutus

© 2020 All Rights Reserved