Favicon, chatbot

Kuinka voimme auttaa sinua?

Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää sinun projektista!

Ländäri uuden liiketoiminnan markkinointiin

Yrityksen liiketoimintaa laajentaessa haluttiin luoda oma brändäys ja laskeutumissivu uudelle palvelulle.
Jaa julkaisu:
Email
Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Projekti lähti liikkeelle sopivan domainin suunnittelusta. Lopullinen valinta osui www.ikkunapesu.fi domainiin, joka kuvaa tarkasti palvelua ja toimii tehokkaasti hakukonemarkkinoinnissa. Domainin valinnan jälkeen jatkettiin suunnittelemalla nettisivun brändäystä ja toiminnallisuuksia.

Nettisivu haluttiin pitää yksinkertaisena kuitenkin huomioiden mahdollisuus tulevaan laajentamiseen. Sivustolle tarvittiin hintalaskuri ja varausmahdollisuus, jotka rakennettiin toimimaan samalla lomakkeella. Brändäyksen osalta suunnittelimme sivuston värimaailman ja uuden vektoroidun logon. Vektorointi tarkoittaa, että PDF-muotoista kuvaa voi suurentaa rajattomasti sen menettämättä kuvanlaatuaan. Sivustolle kuitenkin lisättiin logo PNG-muodossa, jotta verkkosivun latausnopeus pysyy erinomaisena pienen kuvatiedoston kanssa. Vektoroitua PDF-logoa on suositeltavaa käyttää esimerkiksi printtituotteisiin.

www.ikkunapesu.fi

Sivuston sisältö ja kuvamateriaali suunniteltiin vastaamaan palvelun kuvausta. Sisällön rakentamisessa huomioitiin hakukonenäkyvyys, jotta sivuston orgaaninen kävijämäärä voi kasvaa ajan kanssa merkittävästi. Sivusto myös optimoitiin mobiililaitteille, jotta käyttäjäkokemus pysyy erinomaisena laitteesta riippumatta. Seuraavaksi projekti etenee liittämällä sivusto Google Analytics järjestelmään liikenteen kehityksen seurantaa varten.

Sivustoon voi tutustua osoitteessa www.ikkunapesu.fi.

Referenssejä:

Näin autamme yritystäsi:

Chatbotit tarjoavat yrityksille hyötyjä asiakastyytyväisyyteen ja työntekijöiden tehokkuuteen heti käyttöönoton jälkeen.

Ammattimaiset kotisivut antavat yrityksestäsi asiantuntevan kuvan. Samalla voit kasvattaa näkyvyyttä verkossa ja tehostaa prosesseja.

Autamme löytämään kohderyhmäsi verkosta ja tuomaan heidät palvelusi käyttäjäksi digimarkkinoinnin keinoin.

Kiinnostuitko?

Jätä sähköpostisi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Finbot Oy

Verkkolaskutus

© 2020 All Rights Reserved