Favicon, chatbot

Kuinka voimme auttaa sinua?

Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää sinun projektista!

Olemme mukana kehittämässä maanlaajuista vertailupalvelua

Finbot on ollut alusta asti mukana luomassa uutta vertailupalvelua, josta vuokraajat voivat vertailla jo yli sataa vuokraamoa verkossa.
Jaa julkaisu:
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Vuokrabiilin keskeisenä tavoitteena on auttaa ihmisiä löytämään alueeltaan sopivin vuokra-auto helposti lainaan. Palvelu toimii jo kymmenen kaupungin alueella sisältäen 129kpl pakettiautoja, henkilöautoja sekä minibusseja vuokraavaa yritystä. Vertailupalvelun lisäksi Vuokrabiilin uusi konsepti Pakuosake® mahdollistaa pakettiautoon sijoittamisen ja sen kautta saatavan lisätulon normaaleille ihmisille ja yrityksille.

Finbot on mukana projektissa kehittämässä alustan teknologiaa ja digitaalista markkinointia. Tällä hetkellä toiminnassa oleva vertailukoneen MVP-versio (minimum viable product) mahdollistaa vuokraamoiden etsimisen ja lajittelun mm. kaupungin, hintaluokan, autoluokkien ja arvosteluiden perusteella. Kehitystyötä tehdään jatkuvasti ja uusia kehitysversioita julkaistaan sitä mukaan kun ne valmistuvat.

Verkkosivujen ja brändi-ilmeen suunnittelu on myös ollut Finbotin vastuulla. Vuokrabiilin kotisivut tarjoavat vertailukoneen lisäksi toiminnallisuuksia, kuten esimerkiksi Pakuosakkeen® tuottolaskurin sekä kumppaneille suunnatun intranet sivuston johon he voivat rekisteröityä ja kirjautua sisään. Finbot on ollut mukana myös sisältöstrategian laadinnassa, jotta uusi ja alaa mullistava vertailupalvelu voi tavoittaa mahdollisimman monta autonvuokraajaa. Seuraavana vaiheena projektissa on rakentaa vertaajia avustaja chatbot asiakaspalvelija. Tästä lisää kun chatbot pääsee töihin palvelemaan asiakkaita.

Vuokrabiilin sivustoon voi tutustua osoitteessa www.vuokrabiili.fi.

Referenssejä:

Näin autamme yritystäsi:

Chatbotit tarjoavat yrityksille hyötyjä asiakastyytyväisyyteen ja työntekijöiden tehokkuuteen heti käyttöönoton jälkeen.

Ammattimaiset kotisivut antavat yrityksestäsi asiantuntevan kuvan. Samalla voit kasvattaa näkyvyyttä verkossa ja tehostaa prosesseja.

Autamme löytämään kohderyhmäsi verkosta ja tuomaan heidät palvelusi käyttäjäksi digimarkkinoinnin keinoin.

Kiinnostuitko?

Jätä sähköpostisi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Finbot Oy

Verkkolaskutus

© 2020 All Rights Reserved