Favicon, chatbot

Kuinka voimme auttaa sinua?

Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää sinun projektista!

Vuokra-autojen vertailualustan brändäys- ja kehitysprojekti

Finbot on mukana kehittämässä vertailupalvelua, josta vuokraajat voivat vertailla jo yli sataa vuokraamoa verkossa.
Jaa julkaisu:
Email
Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Vuokrabiili.fi on vertailupalvelu, josta voi etsiä ja kilpailuttaa alueella toimivat autovuokraamot. keskeisenä tavoitteena on auttaa ihmisiä löytämään alueeltaan sopivin vuokra-auto helposti lainaan.

www.vuokrabiili.fi

Finbot on mukana projektissa kehittämässä alustan teknologiaa ja digitaalista markkinointia. Vertailupalvelu mahdollistaa minileasing tarjouspyynnön lähettämisen alueen autovuokraamoille ja lyhyiden vuokrausten osalta vuokraamoiden etsimisen ja lajittelun mm. kaupungin, hintaluokan, autoluokkien ja arvosteluiden perusteella. Kehitystyötä tehdään jatkuvasti ja uusia kehitysversioita testataan ja otetaan käyttöön ketterän kehityksen periaatteella

Verkkosivujen ja brändi-ilmeen suunnittelu on myös ollut Finbotin vastuulla. Sivuston sisältörakenne on suunniteltu ja toteutettu niin, että hakukoneoptimointi lisää orgaanisesti käyttäjämäärää ja käyttäjäkokemus pysyy erinomaisella tasolla. Markkinoinnissa on myös hyödynnetty Google Ads mainontaa, jolla tarkka kohderyhmä autovuokraamoa etsiviä käyttäjiä löytävät sivustolle.

Vuokrabiilin sivustoon voi tutustua osoitteessa www.vuokrabiili.fi.

Referenssejä:

Näin autamme yritystäsi:

Chatbotit tarjoavat yrityksille hyötyjä asiakastyytyväisyyteen ja työntekijöiden tehokkuuteen heti käyttöönoton jälkeen.

Ammattimaiset kotisivut antavat yrityksestäsi asiantuntevan kuvan. Samalla voit kasvattaa näkyvyyttä verkossa ja tehostaa prosesseja.

Autamme löytämään kohderyhmäsi verkosta ja tuomaan heidät palvelusi käyttäjäksi digimarkkinoinnin keinoin.

Kiinnostuitko?

Jätä sähköpostisi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Finbot Oy

Verkkolaskutus

© 2020 All Rights Reserved