Verkkosivut

Korosta brändiäsi ja löydä orgaanista näkyvyyttä verkosta.

Kotisivut vaikuttavat yrityksen julkikuvaan ja asiakaskokemukseen.

Harkitulla verkkosivuston toteutuksella voi saavuttaa mm. seuraavia hyötyjä.

Anna meidän auttaa yrityksesi digitaipaleella!

Jätä sähköpostisi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Räätälöitävä toteutus tavoitteidesi saavuttamiseksi

Tavoite

Sivustomme ovat suunniteltu täyttämään tavoitteita. Verkkosivuston avulla voit tiedottaa, kerätä liidejä, myydä, tehostaa prosesseja tai lähes mitä tahansa muuta.

Käytettävyys

Toteuttamiemme kotisivujen perustana on selkeä rakenne, simppeli navigointi ja nopea latausaika. Räätälöimme kaikki sivustot täyttämään käyttäjän ja yrityksen tarpeet.

Responsiivisuus

Sivumme ovat upeita kaikilla laitteilla. Räätälöimme rakenteen yksilöidysti tableteille, mobiililaitteille ja tietokoneille maksimoimaan käyttäjäkokemuksen.

Etsimme juuri sinun alallasi parhaiten toimivat menetelmät.

Tavoitteemme on tehostaa yrityksenne toimintaa ja kasvattaa asiakastyytyväisyyttä.

Otetaan iisi startti yhteistyöllemme!

Jätä sähköpostisi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Nämä seikat otamme huomioon kotisivujen kehityksessä.

Verkkosivujen nopeus lisää konversioprosenttia (sivuille asti tulevien asiakkaiden määrää). Jo yhden sekunnin parannus www-sivujen latausajassa voi lisätä sivuillesi asti tulevien potentiaalisten asiakkaiden määrää jopa 50%. Google arvostaa nopeasti lataavia sivuja ja palkitsee siitä paremmalla sijoituksella hakutuloksissa.

Teemme sivustollasi nopeutta parantavia toimenpiteitä, kuten kuvakoon optimointia, koodin tiivistämistä ja välimuistin käyttöönoton. Näin sivustosi palvelee asiakkaitasi ja liiketoimintaasi mahdollisimman tehokkaasti.

Verkkolomakkeiden asiakastiedot voivat olla kenen tahansa luettavissa, jos sivuston tietoturvasta ei ole asianmukaisesti huolehdittu. Me otamme huomioon sivuston tietoturvaan vaikuttavat asiat ja autamme pitämään yrityksen ja asiakkaiden tiedot suojassa.

SSL on salausmekanismi, joka salaa yhteyden käyttäjän selaimelta sivuston palvelimelle asti. Salauksen ansiosta tiedot eivät ole matkalla luettavassa muodossa, vaan ne aukeavat vasta määränpäässä. Salaus parantaa lisäksi hakukonenäkyvyyttä ja suojaa tärkeitä asiakastietojasi.

Sivuston tietoturvallisuutta voi parantaa myös kahdenkertaisella tunnistautumisella. Vahvan tunnistautumisen ansiosta murtautuja ei pääse näkemään tai muuttamaan sivuston tietoja, vaikka saisikin käyttäjätunnuksen ja salasanan tietoonsa.

Kotisivujen kehityksessä tulee huomioida sisällön helppo saavutettavuus, joten huomiota tulee kiinnittää valikoiden ja linkkien toimivuuteen. Tavoitteena on käyttäjän tarpeen täyttäminen yksinkertaisesti ja sulavasti.

Valtaosa asiakkaista käyttää hakukoneita palveluiden etsimiseen ja vertailuun. Autamme sivustosi sisällön rakentamisessa ja toteutamme nettisivut hakukoneystävällisellä tekniikalla, jotta kävijämäärät sivustollasi voivat kasvaa.

Yhteystietojen tulisi olla selkeästi ja helposti saatavilla sivuiltasi. Kauttamme voit valita yhden tai useamman tavan kerätä yhteydenottoja. Tarpeesi mukaan voimme toteuttaa mukautuvan yhteydenottolomakkeen, varauskalenterin tai chatbotin verkkosivuillesi.

Verkkosivujen kehitys on nopeaa, joten kilpailuetua on hyvä hakea verkkosivujen visuaalisella suunnittelulla. Vakuuta asiakkaat ja yhteistyökumppanit kotisivujesi tyylikkäällä toteutuksella.

Alustana verkkosivuille käytämme WordPressiä. Noin 34% maailman kaikista verkkosivuista käyttää alustanaan WordPressiä, koska se on turvallinen, moderni, hakukoneystävällinen ja helposti ylläpidettävä. WordPress sopii lähes kaikkiin käyttötarkoituksiin ja alla niistä muutama esimerkki:

 • Blogi
 • Yrityksen kotisivut
 • Verkkokauppa
 • Henkilökohtaiset kotisivut
 • Extranet + Intranet

Oletko koskaan miettinyt hakukonetulosten ulkonäköä? Me Finbotilla olemme. Autamme luomaan kohderyhmääsi kiinnostavaa sisältöä, joka ohjaa asiakkaita sivuillesi tehokkaasti ja maksimoi sijoituksen hakukoneessa.

Sijoitus Googlessa on merkittävässä osassa asiakashankintaa. Ihmiset valitsevat ensimmäiseltä sivulta löytyvän hakutuloksen keskimäärin noin 75% hakukerroista. Tästä syystä on ensiarvoisen tärkeää tehdä hakukoneoptimointia (SEO), jotta asiakkaat löytävät kotisivusi hakutuloksista. Hakukoneoptimointi on yleisesti ottaen pieni kustannus, mutta sillä voidaan saavuttaa suurta kilpailuetua.

Jopa yli puolet www-sivujen käyttäjistä selaavat puhelimella. Usein näkee, että yrityksellä voi olla siistit kotisivut, mutta mobiilioptimointi on jäänyt kokonaan tekemättä. Me huolehdimme, että yrityksesi verkkosivut ovat parhaimmillaan kaikilla laitteilla. Räätälöimme näkymän erikokoisille näytöille, jotta lopputulos on mahdollisimman toimiva.

Kotisivuilla dataa ja toiminnan tehostamista.

Verkkosivuilla voit kerätä dataa, tehostaa myyntiä ja parantaa asiakaskokemusta.

Haluatteko luotettavan yhteistyökumppanin digiprojektiinne?

Jätä sähköpostisi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Näin toteuttamamme kotisivuprojekti etenee

Verkkosivujen toteutuksessa tärkeintä on asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen ja ratkaisu.

Meihin voi ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeiden, chatbotin tai sähköpostin välityksellä. Siinä kaikki it-osaaminen, jota projektimme sinulta vaatii. Lähdemme heti alusta asti kartoittamaan yrityksesi kannalta toimivia ratkaisuja ja pidämme sinut aina ajan tasalla.

Aluksi haluamme kuulla teidän tavoitteista ja kohderyhmästä, koska verkkosivujen tärkein tehtävä on palvella käyttäjäänsä ja täyttää tämän odotukset. Esimerkiksi autovuokraamon sivuilla asiakas todennäköisimmin haluaa löytää helposti hinnaston, kaluston ja varausmahdollisuuden.

Lähdemme suunnittelemaan sivuston, joka täyttää kohderyhmäsi ja yrityksesi tavoitteet tyylikkyyttä unohtamatta.

Suunnitelman valmistuttua pääsemme toteuttamaan itse verkkosivustoa. Tähän vaiheeseen kuuluu erilaisia vaiheita tarpeistasi riippuen. Toteutamme esimerkiksi varausjärjestelmän rakenteen, tietoturvan, hakukoneoptimoinnin, chatbotin, nopeusoptimoinnin, extranetin tai minkä tahansa muun liiketoimintaasi tukevan ominaisuuden tarvitsetkaan.

Projektisi laajuudesta riippuen luonnos valmistuu normaalisti noin vajaasta viikosta eteenpäin. Tämän jälkeen esitämme sivuston sinulle ja voimme vielä tehdä muutoksia tarvittaessa esimerkiksi ulkonäköön ja toiminnallisuuksiin.

Muutosten määrästä riippuen julkaisuvalmiit sivut ovat käytössäsi noin viikko luonnoksen hyväksymisen jälkeen.

Palvelemme myös kiireellisissä tapauksissa, ota yhteyttä niin keskustellaan aikataulustasi ja projektistasi.

Julkaisun jälkeen voimme seurata sivuston dataa ja siltä kerättävää asiakaspalautetta, jotta kehitys voi jatkua. Verkkosivut vaativat myös ylläpitoa turvallisuuden ja täyden toiminnan takaamiseksi. Räätälöimme toiveidesi mukaisesti mahdollisuuden hoitaa itse ylläpito tai ulkoistaa se meille.

Sivuston jatkokehitys on oiva tapa pitää verkkosivut ajantasaisina ja jatkuvasti kehittyvinä. Tarjoamme kehityspaketteja, joihin sisältyy tarpeeseesi sopiva määrä kehitystunteja kuukaudessa.

Me Finbotilla tarjoamme yrityksellesi täyden tuen kaikissa digihaasteissa.

Pystymme digitalisoimaan yrityksen prosesseja ja tuomaan kilpailuetua verkkonäkyvyydessä.

Lampi

Yhden sivun toteutus
59 €/kk
 • Projektin toteutus
 • Täysi ylläpito
 • Webhotelli

Lampi on sopiva yritykselle, joka haluaa verkkosivut käyttöönsä nopeasti ja vaivattomasti. Paketti toimii all-inclusive periaatteella, eli se sisältää kotisivujen toteutuksen lisäksi myös ylläpidon, sekä domainin ja palvelintilan kulut.

Pakettiin sisältyy mm.

 • 25 sähköpostilaatikkoa
 • Responsiivinen toteutus
 • SSL-salaus
 • Yhteydenottotoiminto

Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan teidän tavoitteille parhaiten sopiva kokonaisuus!

Järvi

1-5 sivua
99 €/kk
 • Projektin toteutus
 • Täysi ylläpito
 • Webhotelli

Järvi sopii kasvua tavoitteleville pk-yrityksille. Toteutamme kokonaisuuden, joka on helposti laajennettavissa toiminnan kasvaessa. All inclusive toteutus, eli pakettiin sisältyy myös ylläpito, sekä domainin ja webhotellin kulut

Pakettiin sisältyy mm.

 • Lampi +
 • Laajennettu toteutus
 • Kevyt nopeusoptimointi
 • Sisältökonsultointi

Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan teidän tavoitteille parhaiten sopiva kokonaisuus!

Meri

Räätälöity
XX €/kk
 • Projektin toteutus
 • Tarvetta vastaava
 • Räätälöitävä

Meri on oikea valinta, kun haluat erottua kilpailijoistasi. Toteutamme tarpeidesi mukaisesti räätälöidyt verkkosivut, jotka tuovat brändiäsi esiin ja tukevat liiketoimintaasi. Autamme sinua tehostamaan digiprosessejasi ja luomaan asiakaskuntaasi innostavan palvelukokonaisuuden.

Me Finbotilla tarjoamme täyden palvelun digiratkaisuja. Rakennamme, ylläpidämme ja kehitämme verkkosivuja, jotta yrityksesi voi keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

Jätä meilisi, niin keskustellaan lisää tavoitteistasi!

Yhteistyösopimus solmitaan vuodeksi kerrallaan. Ensimmäisellä sopimuskaudella luonnollisesti rakennetaan verkkosivut.  Seuraavien kausien alkaessa sivustolle toteutetaan laaja päivitys huomioiden liiketoimintasi tarpeet.

Olemme luotettava digikumppani, joka pyrkii aina tuomaan lisäarvoa yrityksellesi. Konsultoimme, neuvomme ja toteutamme kehitysprojekteja.

Tarjoamme pääasiassa kuukausimaksuun perustuvia yhteistyösopimuksia, mutta teemme myös kiinteän hinnan projekteja. Kysy lisää, niin kartoitetaan sinun tarpeisiin parhaiten sopiva ratkaisu!

Kiinnostuitko?

Jätä sähköpostisi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Finbot Oy

Verkkolaskutus

© 2020 All Rights Reserved