Verkkosivut

Kotisivut yritykselle avaimet käteen periaatteella.

Helppous

Luotettavuus

Tehokkuus

Ammattimaiset kotisivut viestivät luotettavuutta ja kehittävät asiakassuhteita.

Autamme kumppaneitamme saavuttamaan mm. seuraavia asioita:

Ilmainen alkukartoitus auttaa selvittämään sopivan tavan toteuttaa projekti.

Verkkosivuston kehitysprojektin toteutus:

Räätälöitävä toteutus tavoitteidesi saavuttamiseksi

Tavoite

Sivustomme ovat suunniteltu täyttämään tavoitteita. Verkkosivuston avulla voit tiedottaa, kerätä liidejä, myydä, tehostaa prosesseja tai lähes mitä tahansa muuta.

Käytettävyys

Toteuttamiemme kotisivujen perustana on selkeä rakenne, simppeli navigointi ja nopea latausaika. Räätälöimme kaikki sivustot täyttämään käyttäjän ja yrityksen tarpeet.

Responsiivisuus

Sivumme ovat upeita kaikilla laitteilla. Räätälöimme rakenteen yksilöidysti tableteille, mobiililaitteille ja tietokoneille maksimoimaan käyttäjäkokemuksen.

Kotisivujen kehitysprojekti tarjoaa uutta dataa ja toiminnan tehostamista.

Verkkosivuilla voit kerätä dataa, tehostaa myyntiä ja parantaa asiakaskokemusta.

Aloitetaan projekti ilmaisella alkukartoituksella!

Jätä sähköpostisi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Nämä seikat otamme huomioon kotisivujen kehityksessä.

Verkkosivujen nopeus lisää konversioprosenttia (sivuille asti tulevien asiakkaiden määrää). Jo yhden sekunnin parannus www-sivujen latausajassa voi lisätä sivuillesi asti tulevien potentiaalisten asiakkaiden määrää jopa 50%. Google arvostaa nopeasti lataavia sivuja ja palkitsee siitä paremmalla sijoituksella hakutuloksissa.

Teemme sivustollasi nopeutta parantavia toimenpiteitä, kuten kuvakoon optimointia, koodin tiivistämistä ja välimuistin käyttöönoton. Näin sivustosi palvelee asiakkaitasi ja liiketoimintaasi mahdollisimman tehokkaasti.

Verkkolomakkeiden asiakastiedot voivat olla kenen tahansa luettavissa, jos sivuston tietoturvasta ei ole asianmukaisesti huolehdittu. Me otamme huomioon sivuston tietoturvaan vaikuttavat asiat ja autamme pitämään yrityksen ja asiakkaiden tiedot suojassa.

SSL on salausmekanismi, joka salaa yhteyden käyttäjän selaimelta sivuston palvelimelle asti. Salauksen ansiosta tiedot eivät ole matkalla luettavassa muodossa, vaan ne aukeavat vasta määränpäässä. Salaus parantaa lisäksi hakukonenäkyvyyttä ja suojaa tärkeitä asiakastietojasi.

Sivuston tietoturvallisuutta voi parantaa myös kahdenkertaisella tunnistautumisella. Vahvan tunnistautumisen ansiosta murtautuja ei pääse näkemään tai muuttamaan sivuston tietoja, vaikka saisikin käyttäjätunnuksen ja salasanan tietoonsa.

Kotisivujen kehityksessä tulee huomioida sisällön helppo saavutettavuus, joten huomiota tulee kiinnittää valikoiden ja linkkien toimivuuteen. Tavoitteena on käyttäjän tarpeen täyttäminen yksinkertaisesti ja sulavasti.

Valtaosa asiakkaista käyttää hakukoneita palveluiden etsimiseen ja vertailuun. Autamme sivustosi sisällön rakentamisessa ja toteutamme nettisivut hakukoneystävällisellä tekniikalla, jotta kävijämäärät sivustollasi voivat kasvaa.

Yhteystietojen tulisi olla selkeästi ja helposti saatavilla sivuiltasi. Kauttamme voit valita yhden tai useamman tavan kerätä yhteydenottoja. Tarpeesi mukaan voimme toteuttaa mukautuvan yhteydenottolomakkeen, varauskalenterin tai chatbotin verkkosivuillesi.

Verkkosivujen kehitys on nopeaa, joten kilpailuetua on hyvä hakea verkkosivujen visuaalisella suunnittelulla. Vakuuta asiakkaat ja yhteistyökumppanit kotisivujesi tyylikkäällä toteutuksella.

Alustana verkkosivuille käytämme WordPressiä. Noin 34% maailman kaikista verkkosivuista käyttää alustanaan WordPressiä, koska se on turvallinen, moderni, hakukoneystävällinen ja helposti ylläpidettävä. WordPress sopii lähes kaikkiin käyttötarkoituksiin ja alla niistä muutama esimerkki:

  • Blogi
  • Yrityksen kotisivut
  • Verkkokauppa
  • Henkilökohtaiset kotisivut
  • Extranet + Intranet

Oletko koskaan miettinyt hakukonetulosten ulkonäköä? Me Finbotilla olemme. Autamme luomaan kohderyhmääsi kiinnostavaa sisältöä, joka ohjaa asiakkaita sivuillesi tehokkaasti ja maksimoi sijoituksen hakukoneessa.

Sijoitus Googlessa on merkittävässä osassa asiakashankintaa. Ihmiset valitsevat ensimmäiseltä sivulta löytyvän hakutuloksen keskimäärin noin 75% hakukerroista. Tästä syystä on ensiarvoisen tärkeää tehdä hakukoneoptimointia (SEO), jotta asiakkaat löytävät kotisivusi hakutuloksista. Hakukoneoptimointi on yleisesti ottaen pieni kustannus, mutta sillä voidaan saavuttaa suurta kilpailuetua.

Jopa yli puolet www-sivujen käyttäjistä selaavat puhelimella. Usein näkee, että yrityksellä voi olla siistit kotisivut, mutta mobiilioptimointi on jäänyt kokonaan tekemättä. Me huolehdimme, että yrityksesi verkkosivut ovat parhaimmillaan kaikilla laitteilla. Räätälöimme näkymän erikokoisille näytöille, jotta lopputulos on mahdollisimman toimiva.