Kotisivut kunnossa?

Rakennamme verkkosivuston vastaamaan sinun yrityksen tarpeita. Asiakkaanamme voit luottaa, että sivut ovat nopeat, tietoturvalliset ja käytännölliset. Olemme täyden palvelun WordPress toimisto, joka aina etsii asiakkaalle parhaiten toimivat ratkaisut.

0 % tyytyväisyystakuu

Anna meidän tarkistaa tilanteesi

Jätä sähköpostisi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Päivitetään yrityksesi kotisivut kerralla kuntoon

Tavoite

Sivustomme ovat suunniteltu täyttämään tavoitteita. Verkkosivuston avulla voit esimerkiksi tiedottaa, kerätä liidejä, tehdä myyntiä tai lähes mitä tahansa muuta.

Käytettävyys

Toteuttamiemme kotisivujen perustana on selkeä rakenne, simppeli navigointi ja nopea latausaika. Räätälöimme kaikki sivustot täyttämään käyttäjän ja yrityksen tarpeet.

Responsiivisuus

Sivumme ovat upeita kaikilla laitteilla. Räätälöimme rakenteen yksilöidysti tableteille, mobiililaitteille ja tietokoneille maksimoimaan käytettävyyden.

Sivurakenne

Rakennamme nettisivuista responsiivisia kaikille laitteille

Tiesitkö, että jopa yli puolet www-sivujen käyttäjistä selaavat puhelimella. Usein näkee, että yrityksellä voi olla siistit kotisivut, mutta erikseen toteutettava optimointi mobiililaitteille on jäänyt kokonaan tekemättä. Me huolehdimme, että yrityksesi verkkosivut ovat parhaimmillaan kaikilla laitteilla! Alta löydät, että miten varmistamme menestyksesi verkossa.

Sisällön tulisi olla www-sivuilta helposti saavutettavissa, joten huomiota tulee kiinnittää valikoiden ja linkkien toimivuuteen kaikilla laitteilla. Tavoitteena on käyttäjän tarpeen täyttäminen yksinkertaisesti ja sulavasti.

Yhteystietojen tulisi olla selkeästi ja helposti saatavilla sivuiltasi. Kauttamme voit valita yhden tai useamman tavan kerätä liidejä. Tarpeesi mukaan voimme tehdä yhteydenottolomakkeen, varauskalenterin tai vaikka chatbotin verkkosivuillesi.

Valtaosa asiakkaista käyttää hakukoneita palveluiden etsimiseen ja vertailuun. Optimoimme sivujesi sisällön ja rakenteen hakukoneystävälliseksi, jotta kävijämäärät sivustollasi voivat kasvaa.

Verkkosivujen kehitys on nopeaa, joten kilpailuetua on hyvä hakea verkkosivujen visuaalisella suunnittelulla. Vakuuta asiakkaat ja yhteistyökumppanit kotisivujesi tyylikkäällä toteutuksella.

Kiihdytä yrityksesi vauhtiin

Tästä syystä haluat nopeat verkkosivut

Verkkosivujen nopeus lisää konversioprosenttia (sivuille asti tulevien asiakkaiden määrää). Jo yhden sekunnin parannus www-sivujen latausajassa voi lisätä sivuillesi asti tulevien potentiaalisten asiakkaiden määrää jopa 50%. Google arvostaa nopeasti lataavia sivuja ja palkitsee siitä paremmalla sijoituksella hakutuloksissa.

Kaikki toteuttamamme verkkosivut sisältävät nopeusoptimoinnin, koska asiakkaidesi aika on arvokasta.

Miten teemme sen

Teemme sivustollasi nopeutta parantavia toimenpiteitä, kuten kuvakoon optimointia, koodin tiivistämistä ja välimuistin käyttöönoton. Näin sivustosi palvelee asiakkaitasi ja liiketoimintaasi mahdollisimman tehokkaasti.

Google hakutulokset

Oletko koskaan miettinyt hakukonetulosten ulkonäköä? Me Finbotilla olemme. Autamme luomaan kohderyhmääsi kiinnostavaa sisältöä, joka ohjaa asiakkaita sivuillesi tehokkaasti ja maksimoi sijoituksen hakukoneessa.

Sijoitus Googlessa on merkittävässä osassa asiakashankintaa. Ihmiset valitsevat ensimmäiseltä sivulta löytyvän hakutuloksen keskimäärin noin 75% hakukerroista. Tästä syystä on ensiarvoisen tärkeää tehdä hakukoneoptimointia (SEO), jotta asiakkaat löytävät kotisivusi hakutuloksista. Hakukoneoptimointi on yleisesti ottaen pieni kustannus, mutta sillä voidaan saavuttaa suurta kilpailuetua.

Alustana WordPress

Alustana verkkosivuille käytämme WordPressiä. Noin 34% maailman verkkosivuista käyttää alustanaan WordPressiä, koska se on turvallinen, moderni, hakukoneystävällinen ja helposti ylläpidettävä. 

WordPress on käyttötarkoituksiltaan monipuolinen. Sitä voi käyttää esimerkiksi seuraavien sivustojen tekemiseen:

 • Blogi
 • Verkkokauppa
 • Yrityksen kotisivut
 • Henkilökohtaiset kotisivut

Sivuston tietoturva

Tietoturvan toteutus

Oletko miettinyt, että mitä tietoja lähetät verkkolomakkeilla? Tiedot voivat olla kaikkien luettavissa, jos sivuston tietoturvasta ei ole asianmukaisesti huolehdittu. Me otamme huomioon  sivuston tietoturvaan vaikuttavat asiat ja autamme pitämään yrityksen ja asiakkaiden tiedot suojassa.

Mikä olisi parempaa, kuin vaikeuttaa hakkereiden työtä. Palomuurin avulla pysäytetään salasanoja arvailevat botit.  Haitallisia käyttäjiä ja hakkereita voidaan estää saapumasta sivulle IP-osoitteen mukaan laadituilla mustilla listoilla.

SSL on salausmekanismi, joka salaa yhteyden käyttäjän selaimelta sivuston palvelimelle asti. Salauksen ansiosta tiedot eivät ole matkalla luettavassa muodossa vaan ne aukeavat vasta määränpäässä. Salaus parantaa lisäksi hakukonenäkyvyyttä ja suojaa tärkeitä asiakastietojasi. Lomakkeita ei koskaan saisi olla salaamattomilla sivuilla, koska kuka tahansa voi päästä tietoihin käsiksi.

WordPress on alustana erittäin turvallinen, kun lisäosien, teeman ja alustan päivityksistä pidetään huolta. Ylläpitopalvelumme avulla voit olla huoletta ja jättää kaikkien päivitysten jatkuvan hoitamisen meidän tehtäväksi. 

Sivuston tietoturvallisuutta voi parantaa kahdenkertaisella tunnistautumisella. Vahvan tunnistautumisen ansiosta murtautuja ei pääse näkemään tai muuttamaan sivuston tietoja, vaikka tietäisikin salasanan. 

Verkkosivuprojekti

Vaiheet

Meihin voi ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeiden, chatbotin tai sähköpostin välityksellä. Siinä kaikki it-osaaminen, jota projektimme sinulta vaatii. Lähdemme heti alusta asti kartoittamaan yrityksesi kannalta toimivia ratkaisuja ja pidämme sinut aina ajan tasalla.

Aluksi haluamme kuulla teidän tavoitteista ja kohderyhmästä, koska verkkosivujen tärkein tehtävä on palvella käyttäjäänsä ja täyttää tämän odotukset. Esimerkiksi autovuokraamon sivuilla asiakas todennäköisimmin haluaa löytää helposti hinnaston, kaluston ja varausmahdollisuuden.

Lähdemme suunnittelemaan sivuston, joka täyttää kohderyhmäsi ja yrityksesi tavoitteet tyylikkyyttä unohtamatta.

Suunnitelman valmistuttua pääsemme toteuttamaan itse verkkosivustoa. Tähän vaiheeseen kuuluu erilaisia vaiheita tarpeistasi riippuen. Toteutamme esimerkiksi varausjärjestelmän rakenteen, tietoturvan, hakukoneoptimoinnin, chatbotin, nopeusoptimoinnin, extranetin tai minkä tahansa muun liiketoimintaasi tukevan ominaisuuden tarvitsetkaan.

Projektisi laajuudesta riippuen rough draft valmistuu normaalisti noin vajaasta viikosta eteenpäin. Tämän jälkeen tarkastamme sivut kanssasi ja voimme vielä tehdä muutoksia tarvittaessa esim ulkonäköön.

Muutosten määrästä riippuen valmiit verkkosivut valmistuvat parissa päivässä ja ovat valmiit julkaisuun.

Palvelemme myös erittäin kiireellisissä tapauksissa, ota yhteyttä niin keskustellaan aikataulustasi.

 

Projektistasi riippuen voimme tehdä noin kuukauden kuluttua julkaisusta pieniä parannuksia perustuen dataan tai asiakaspalautteeseen. Voimme halutessasi lisätä sivuille chatbotin keräämään dataa asiakkaiden tarpeista ja auttamaan heitä esimerkiksi tilauksen tekemisessä. Näin voimme maksimoida asiakkaidesi tyytyväisyyden ja yrityksesi liidien määrän.

Toteutus

Suunnittelemme verkkosivuillesi selkeän ja helposti ymmärrettävän ulkoasun, joka korostaa brändiäsi. Verkkosivut ovat yrityksesi merkityksellisin markkinointialusta ja haluat varmasti jäädä positiivisesti käyttäjien mieleen.

Voimme toteuttaa monenlaisia toiminnallisuuksia tarpeidesi mukaisesti. Teemme verkkosivuille esimerkiksi varauskalentereita, lomakkeita, chatbotteja ja muita toiminnallisuuksia. Kerro meille tarpeesi ja toteutamme sen.

Toiminnallisuuksilla ja niiden suunnittelulla voidaan vähentää työkuormaa ja helpottaa yrityksessäsi asiointia.

Sisältö on yksi verkkosivujen oleellisimmista asioista. Sisällöllä vakuutat asiakkaat ja näyt hakukoneissa. Hakukoneissa näkyvyys vaatii paljon tekstiä, mutta se helposti tekee sivuista aivan liian täyteen tungetun näköiset.

Me toteutamme kotisivuja, joille saadaan paljonkin sisältöä yksittäisille sivuille kuitenkin pitäen sivusto siistinä ja käyttäjäystävällisenä. Emme halua vyöryttää tietotulvaa, vaan tuoda käyttäjän etsimän asian helposti esiin.

Lähtökohtaisesti asiakkaamme tuottavat sisällön sivuille, koska he ovat parhaita asiantuntijoita työssään. Me ohjeistamme sisällöntuotannossa hakukonenäkyvyyteen ja aiheisiin vaikuttavissa asioissa, jotta maksimaalinen hyöty voidaan saavuttaa. Tarvittaessa voimme luoda teksti- ja kuvamateriaalia sivuillesi.

Verkkosivujen kannalta tärkein ominaisuus on responsiivisuus. Tämä tarkoittaa sitä, että sivut mukautuvat erikseen kaikille laitteille. Suunnittelemme verkkosivut erikseen tietokoneelle, tabletille ja puhelimelle. Näin varmistamme moitteettoman käyttäjäkokemuksen kaikilla laitteilla.

Verkkosivujen nopeus on riippuvainen liikuteltavan datan määrästä. Nopeutta voidaan lisätä useilla tavoilla, tässä muutama esimerkki:

 • Välimuistilla (cache)
 • Koodin tiivistämisellä (HTML, JavaScript ja CSS)
 • Lazyloadilla, eli näkyvien osien latauksen priorisoinnilla.
 • Kuvien optimoinnilla

Laitetaanko sivustosi nopeus kuntoon?

Verkkosivujen valmistumisen jälkeen testaamme sivut ja virheettömän toimivuuden. Suuremmissa projekteissa lisäämme sivuille chatbotin keräämään asiakaspalautetta, jonka datan avulla teemme mahdollisesti pieniä muutoksia sivuille julkaisun jälkeen.

Referenssejä

Liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon!
Easendin verkkosivut puhelimella ja tietokoneella

Easend

Toteutimme Easendin verkkosivuston uusimisen huomioiden erityisesti näkyvyyden hakukoneissa ja mobiilikäytön helppouden. Datan mukaan heidän kotisivujaan käyttää mobiililla yli 50% asiakkaista.

Helabo

Helabon tavoitteena oli näyttää yritysilmeessään siteitä Helsinkiin ja Turkuun mustavalkoisella tyylillä. Toteutimme heille logon ja verkkosivuston, joilta asiakkaat löytävät helposti tietoa heidän tarjoamista palveluista yhteystietoineen.

Hinnasto

Mitä tarjoamme

Meiltä löytyy ratkaisu kaikenkokoisille projekteille ja budjeteille. Tarjoamme verkkosivujen rakennusta, ylläpitoa ja kehitystä. Meiltä saat myös web-hotellin sisältäen domainin hallinnan ja palvelintilan. Tarjoamme pääasiassa kuukausimaksuun perustuvia palveluita, mutta teemme myös kiinteän hinnan projekteja. Kysy lisää, niin toteutetaan juuri sinun tarpeisiin sopiva projekti!

Pakettimme

Pronssipaketti sisältää toiminnallisuuksiltaan perusmuotoiset, mutta tyylikkäät kotisivut yrityksellesi. Paketti on helppo ja edullinen valinta pienyritykselle, jonka päätavoite on luoda edustava käyntikortti verkkoon. Usein pronssipaketin sivuille lisätään tietoa yrityksestä, palveluista ja mahdollisuus yhteydenottoon.

Pakettiin sisältyy mm. 25 vapaasti nimettävää sähköpostilaatikkoa (työntekijä@yrityksesi.fi), SSL-salaus, optimointi mobiililaitteille ja yhteydenottomahdollisuus.

 • Alk. 49€/kk (sisältää verkkosivut, domainin ja palvelintilan).

Hopeapaketti sopii kasvua tavoitteleville yrityksille. Verkkosivujen menestys Googlen hakutuloksissa tuo usein yritykselle uusia asiakkaita alasta riippumatta. Toteutamme sivut hakukonenäkyvyyden ja asiakasystävällisyyden huomioiden.

Pakettiin sisältyy 25 yrityksen sähköpostitiliä, SSL-salatut kotisivut, responsiivinen toteutus, hakukonenäkyvyyden kehitys, nopeusoptimointi, yhteydenottomahdollisuus ja yksi valinnainen lisäominaisuus. 

 • Alk. 79€/kk (sisältää verkkosivut, palvelintilan ja domainin).

Kultapaketti on oikea valinta, kun haluat erottua kilpailijoistasi. Toteutamme tarpeidesi mukaisesti räätälöidyt yksilölliset verkkosivut, jotka tuovat esiin positiivistä yritysilmettä ja sisältävät liiketoimintasi kannalta tarpeelliset toiminnallisuudet. Voimme esimerkiksi rakentaa chatbotin, joka vähentää rutiininomaisia työtehtäviä ja tarjoaa ympärivuorokautisen asiakaspalvelun.

Projektissa kartoitetaan verkkosivujen kävijöiden ja yrityksesi tarpeet, jotta sivuston toimivuus on optimaalinen kaikille sidosryhmille ja tuottavuus voidaan maksimoida.

Me Finbotilla tarjoamme täyden palvelun digiratkaisuja. Rakennamme, ylläpidämme ja kehitämme yrityksesi verkkosivuja, jotta yrityksesi voi keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

Kultapaketillamme on 100% tyytyväisyystakuu!

Ota yhteyttä, niin keskustellaan projektistasi!

Ylläpito sisältää verkkosivujen turvallisuuden osalta kriittiset lisäosien, teeman ja alustan päivitykset. Seuraamme sivustosi toimintaa ja reagoimme ongelmatilanteisiin välittömästi.

Ylläpitopalvelun tilaajana saat sivustollesi tehtävät kehitys- ja muutostyöt 10% alennuksella. 

 • Ylläpito 29€/kk

Normaalin ylläpidon lisäksi tarjoamme kehityspakettia kotisivuillesi.

Kehitämme jatkuvasti sivuston toiminnallisuuksia, hakukonenäkyvyyttä ja nopeutta. Saat meiltä raportteja, joista saat tietoa sivuston käyttäjistä ja sivustolle tehdyistä toimenpiteistä. Analysoimme siis käyttäjädataa ja teemme sen perusteella muutoksia, jotta verkkosivustollasi on mahdollisimman hyvä mahdollisuus luoda liidejä ja tyytyväisiä asiakkaita yrityksellesi. 

Kehityspaketteihin kuuluvan kehitysajan voi myös käyttää esimerkiksi sivustolle tehtäviin sisältömuutoksiin (kuvien lisäys, uudet julkaisut ja muutokset teksteihin) tai teemojen luontiin (mm. musta verkkosivun väri Black Fridayn aikana).

 • 1h kehityspaketti + ylläpito alk. 69€/kk 
 • 3h kehityspaketti + ylläpito alk. 179€/kk

Milloin yrityksesi verkkosivut on viimeksi uudistettu?

Digimaailmassa aika kuluu normaalia nopeammin, joten kerralla kannattaa panostaa aikaa kestäviin ja laadukkaasti toteutettuihin verkkosivuihin. Jos edellä olevista paketeista ei löytynyt sopivaa, niin katsotaan juuri sinun tarpeisiin sopiva kokonaisuus kasaan.

Uudet-rakennukset

Teemme myös chatbotteja

Chatbotit ovat tulevaisuuden verkossa toimivia asiakaspalvelijoita. Tervehdi asiakastasi ja auta häntä tekemään oikea ostopäätös chatbotin avulla.  Teemme chatbotteja lisäpalveluna uusille verkkosivuille tai voimme lisätä uuden botin vanhoille sivuillesi. 

Sopiiko, jos olemme sinuun yhteydessä?

Jätä sähköpostisi niin olemme sinuun yhteydessä.

Finbot Oy

Verkkolaskutus

 • Osoite: 003730929996
 • Operaattori: Maventa
 • Operaattoritunnus: 003721291126

© 2020 All Rights Reserved